Velkommen til IAESTE Denmark

Vi tilbyder studerende relevant praktisk erfaring inden for deres felt og arbejdsgivere dygtige og motiverede praktikanter.

Life can take you some interesting places but IAESTE takes you even further.
Megan Anderson
President Denmark 2015 - 2017
I am Danish but because of IAESTE I now have a Scottish husband, I live and work in Germany and have friends from all over the world!
Natasja Nystrup
President Copenhagen 2014 - 2015
IAESTE brims with amazing people, welcomes you in wholeheartedly and truly changes you!
Jeska Naujoks
President Denmark 2017 - 2018
IAESTE got me a pretty good internship and also gave me a growing family for life.
Mario Padilla
Intern from Spain 2016 - 2017

Om Os

The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE A.s.b.l.) er en international non-profit organisation, der arbejder med betalt udvekslingspraktik på verdensplan, inden for teknologiske og naturvidenskabelige uddannelser.

IAESTE er bygget op ved at hvert medlemsland er ansvarlig for aktiviteterne i dette medlemsland. For IAESTE Denmark betyder det bl.a. at skaffe praktikpladser, logi og sociale aktiviteter for praktikanter i Danmark der kommer fra de andre medlemslande.

Vi sørger for, at de føler sig godt tilpas ligesom vi hjælper studerende på danske uddannelsesinstitutioner med at komme til praktik i et af vores medlemslande.

Vores frivillige hjælpere, der deltager i driften af organisationen, tilbyder vi betydelige erfaringer på nationalt og internationalt niveau og en mulighed for at sikre kontakt med danske arbejdsgivere.

Som arbejsdgiver kan du udnytte vores brede netværk og vinde højtkvalificerede praktikanter til din virksomhed.

I Danmark er vores kontor beliggende på DTU Lyngby, men vi stræber efter at tilbyde programmet til alle uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Historie

Dengang i 1948, da IAESTE blev grundlagt, var det Anker Engelund, der blev indbudt. Han bad Polyteknisk Forening (PF) om at stille repræsentanter til mødet, og det er derfor IAESTE Danmark helt fra starten har været studerendedrevet og er en del af PF indtil i dag. Fra kun 10 medlemslande er IAESTE over årene vokset til at spænde hele verden og har nu udvekslet over 360 000 studerende. Vi i Danmark har skaffet praktikoplevelser til tusinde studerende og ser frem til mange flere.

Vores Mål

IAESTE Denmarks mål er at fremme international kontakt, forståelse og samarbejde mellem studerende. Vi stræber efter at tilbyde arbejdsgivere skræddersyede praktikanter efter deres behov og fungere som kilde til kulturel berigelse til disse motiverede praktikanter mens de får teknisk relevant erfaring, som vil hjælpe dem i deres karriere fremadrettet.

Kerneværdier

IAESTE er bygget på venskab, tillid, respekt, professionalisme, udvikling og interkulturelt samarbejde. Vi arbejder efter disse værdier og er engageret i at påvirke studerendes udvikling gennem international udveksling.
0
medlemslande verden rundt

I denne korte video herunder kan du se hvad et praktikophold med IAESTE går ud på. Derudover finder du spændende historier og let overskuelige statistiker i den aktuelle årsrapport.

Nogle indtryk af vores arbejde og sociale aktiviteter